Case Study: An Interactive Walk Through History Brings Hy-Vee to Life

Case Study: An Interactive Walk Through History Brings Hy-Vee to Life

CASE STUDY DESCRIPTION

Hy-Vee is an icon throughout the Midwest but within an ever-shifting market dictated by the evolving needs of today’s consumers, the company found itself needing to remind everyone that their rich history doesn’t hold them back, but instead bolsters their ability to lead into the future. Enter the brand new Ron Pearson Center -named in honor of their longtime CEO- which contains an 11,000 square foot lobby. Hy-Vee wanted to transform the lobby into an interactive History Pavilion to pay homage to their past while engaging and inspiring every visitor to the Center. Supported by six columns with 4-foot diameters, the lobby was in need of a brilliant display system that could accommodate the columns’ severe curvature and complement the fixed displays adorning the walls of the area with the end goal of transforming the space into a truly immersive experience reminiscent of a Hollywood movie set.

Download this free case study and get the details.

2019-04-10T13:07:19+00:00