Video Wall Installation in Acuity Insurance Auditorium

Video Wall Installation in Acuity Insurance Auditorium

Acuity Insurance is a vital and growing insurance company in Wisconsin. They are a close knit and collaborative culture that was in need of a new and dynamic meeting space for their quarterly town halls. They wanted to maintain their culture through rapid growth, and wanted to expand the campus yet keep the spaces between departments small. The goal was to build a theatre that would keep everyone connected in a 2000 seat auditorium with no single seat allowed to be more than 65 feet from the stage. This was no small feat. The team of Acuity, Camera Corner, Acoustics by Design and NanoLumens worked together to bring this video wall vision to a reality.

Next: The Tech Decision

2016-11-04T18:20:37+00:00Tags: |